De App in beeldtaal.

Korte inleiding

Als de App gestart wordt dan wordt er een startmenu weergegeven. In dit startmenu zijn vijf kopjes:

  • Start spel
  • Kaart
  • Quests
  • Buzzer
  • Afsluiten

Ik ga 1 voor 1 alles aflopen.

Start spel

Dit is het eerste wat een team moet activeren. Als zij hem openen krijgen zij een locatie waar ze heen moeten lopen. Zodra zij er zijn moeten ze ready drukken. Wanneer beide teams ready zijn start het spel en mogen beide team starten.

Kaart

Hier kunnen spelers de route zien hoe ze moeten lopen. Wanneer ze een post gepasseerd zijn verschijnt deze op de kaart. Ook kun je soms zien
w
aar het andere team is. Dus als je nieuwsgierig ben naar het andere team moet je goed blijven kijken. Door middel van GPS kun je ook zien waar je precies op de route zit.

Quests

Als een team een vraag krijgt vullen zij het antwoord hier in, zodat het makkelijk te checken is voor de spelleiders of het spel eerlijk verloopt. Een antwoord kan niet worden verandert zodra het ge-upload is.

Hier kunnen foto’s worden ge-upload voor opdrachten.

Buzzer

Zodra een team bij hun eerste handelspost is geweest laten zij de buzzer afgaan bij het andere team. Dit is voor het andere team een teken dat ze moeten opschieten of juist rustig aan kunnen doen. Het dient gewoon ter indicatie, zodat een team enig idee heeft hoe de ander het doet
.

Afsluiten

Hier kan het afgeronde spel worden afgesloten.  New Doc 1_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *